DEL 1. UTFORSKE VERDEN

Hei!

Nå er det alt for lenge siden jeg har blogget, kan si jeg har vært litt opptatt selv om jeg har lovet at jeg skal blogge? Det jeg driver med for tiden er å jobbe og lever livet fullt ut. Jeg har vært nesten 3 mnd og reist rundt i Sør Øst Asia. Var en utrolig opplevelse, nå som jeg er hjemme er det bare en ting jeg vil gjøre, nemlig dra tilbake eller oppleve mer av verden. Men imens jeg var ute skrev jeg blogginnlegget, men kom aldri lengre en å bare skrive det på iphonen. 

 

Hei alle sammen! 

Nå er det en liten stund siden jeg har blogget, men blir liten tid til å blogge når man koser seg så mye her nede i Thailand! Turen som sagt startet i Bangkok, der jeg hadde klart å booke et hotel veldig langt unna selve byen! Så vi bestemte oss for å bytte hotel ganske fort. Vi flyttet inn til Bangkok, der vi valgte å bo i gaten Khao san road, som er nemlig backpackerenes mekka i Bangkok. Turen videre etter det gikk mot koh phangan, der vi skulle på Full Moon party! Elsket det, det en utrolig opplevelse.  Så må jeg jo innrømme at jeg elsker sånne ting da! Etter noen dager på den øyen dro vi videre til Koh Tao, der vi ble litt over en uke! Det var et fantastisk sted, møtte mange hyggelige mennesker, auraen der var fantastisk. De som hadde behov for å ta seg en fest, var det aldri noe problem å finne det. Om man ikke hadde det behovet, kunne man slappe av og ta rolige kvelder i paradise. Siste dagen møtte jeg noen svenske gutter som vi tok følge med til Bangkok, der vi tilbrakte 2 døgn sammen med de før vi reiste til Vietnam. Elsker å reise, vil aldri hjem! 

 

gFejnxuVGt gC0d8suVCN


Hei dere!

Heia, nå sitter jeg på nattoget og tenkte å oppsummere hva som har skjedd siden sist! Vi kom frem til Vietnam og fikk oss visum til slutt! Var skikkelig dårlig den dagen vi skulle fly fra Bangkok, så tror kanskje ikke jeg var det morsomste menneske å reise med! Så ble ikke noe hyggelig flyplass besøk i Bangkok. Så når vi kom frem til Vietnam skulle vi betale for visumet, og vi tenkte selvfølgelig at man kunne betale med kort! Men nei, her skulle man betale med dollar, noe som vi ikke hadde! Så ble et helvete der også jeg var dårlig og Vera ble med å streesse rundt på flyplassen for å fikse dollar til oss. Etter noen minutter kom vera tilbake med dollar til visumet, så fikk visum til slutt! Når vi endelig kom frem til Hanoi og hadde klart å kommet oss helt  frem til backpackers hostel! Så kunne vi endelig slappe av! I løpet  noen dager møtte vi  Mari og hennes danske venn MIchael.Dagen etter det ble til bare masse museer og slikt! Senere sv oppholde kom det 2 til som Mari hadde studert sammen! Dagen etter det tok vi turen til øyen Cat Bah som var en utrolig fin øy, fikk dratt forbi halog bay også. Etter det dro vi mot Nord i Vietnam og tilbrakte noen dager i SAPA!

gSUopgOVCg gWrlQxuVN6 gopFfNuVGR

Her var første delen av reisen. Skal prøve å skrive resten i løpet av uken. Imens har jeg bestemt meg for å være mer aktiv en det jeg har vært i det siste!

God natt da!

GB!

JJS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits